torstai 20. elokuuta 2020

Mistä tuotesuunnittelu alkaa?

Tuotesuunnittelu

Mistä tuotesuunnittelu alkaa? 

Tuotesuunnittelu alkaa siitä kuin olet hankkinut itsellesi asiakkaan ja/tai yrityksen. Tästä alkaa yhteistyö, missä mietitte yhdessä mitä asiakas haluaa sinulta ja mitkä ovat asiakkaan toiveet. Asiakkaan haastattelu on yksi tärkeimpiä kohtia työskentelyssäsi. Yhteinen näkemys mahdollistaa tehokkaan suunnitteluprosessin!


Tiedon keruu

Seuraavaksi lähdet etsimään tarvitsemaasi tietoa tuotteensuunnittelua ja inspiraatiota varten. Tälläisiä tiedon keruu paikkoja on esimerkiksi Pinterest, Google ja yllä mainittu asiakkaan haastattelu.

Ensimmäiset ideat

Kun olet saanut selville asiakkaan toiveet ja kerännyt mahdolliset tiedot, aloita ideoiden keräämisen. Tässä vaiheessa on tärkeää kerätä kaikki ideat mitä vain mahdollisesti saat, aivot narikkaan mentaliteetillä. 
Sen jälkeen teet ideoillesi väliarvioinnin, missä ideoitasi karsiutuu ja parhaat ideat jää pinnalle. On tärkeää tehdä ideoista useita suunnitelmia ja kehittää ideoita niin paljon kuin vain on mahdollista. 
Tämänkin jälkeen tapahtuu vielä suodatus, missä löydät oman SUPER ideasi! Tästä super ideasta ruvetaan jalostamaan lisää erilaisia ideoita, mistä viimeisellä löytyy viimeinen lopputulos.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastyön & Työelämän näyttö

Asiakastyön ja Työelämän näyttö   Näyttöjä on yhteensä kahdeksan.  Asiakastyön näyttö (esim. graafinen suunnittelu & valokuvaus) Näytöss...