perjantai 28. elokuuta 2020

Taidemuseo Veturitalli

Salon Taidemuseo Veturitalli

Kävimme Visualisti luokkamme kanssa torstaina 27.08. Salon Taidemuseo Veturitallissa. Museossa on tällä hetkellä menossa Salon Taiteilijaseuran taiteilijoiden POP UP näyttely nimeltään Yhdessä, minkä kävimme katsomassa. Näyttely on esillä 8-30.08.2020.

Taiteilijoiden luomuksia

Ensimmäisenä vastaan tuli kaunis maalaus Katja Öhrnbergiltä. Tämä on tehty akryyliväreillä kankaalle. Teoksen nimi on ´TUNNE JA AJATUS´.

Katja Öhrnberg ´TUNNE JA AJATUS´ 2020
 
Näin Katja Öhrnberg on kirjoittanut ajatuksistaan taideteosta tehdessään ja mitkä asiat on inspiroineet häntä: 

Katja Öhrnbergin ajatuksia taideteoksestaan.



Seuraavaksi katseeni kiinnittyi kolmiosaiseen taideteokseen, jonka oli maalannut Hannu Nikander. Hän oli maalannut akryyleillä kolme kaunista kuvaa jääkarhuista. 

Hannu Nikander ´JÄÄLLE.. VIELÄ 1´ 2020


Hannu Nikander ´NÖYRÄSTI ... PYYDÄN´ 2020

Hannu Nikander ´JÄÄLLE.. VIELÄ 2´ 2020
 
Omaksi suosikikseni nousi hempeä mutta samalla värikäs maalaus, Tarja Seewaldin DREAMING taideteos. Hän on maalannut taulun akryyleillä. 

Tarja Seewald ´DREAMING´ 2020

Helena Sunberg oli maalannut taideteoksen ´KURJENKELLO 1´ josta myös nappasin kuvan. Taideteos on maalattu akvarelleilla.

Helena Sundberg ´KURJENKELLO 1´ 2020
 
Seuraavaksi huomasin hyvin erilaisen taideteoksen, millaista en ennen ollut nähnyt missään. Tykästyin kuitenkin ideaan, koska se oli niin erilainen ja uniikki. Kyseessä on Tiina Harjolan tekemä teos nimeltään ´HETKET PUUTARHASSA´. 
 
Tiina Harjola ´HETKET PUUTARHASSA´ 2020

Edellä mainitun taideteoksen vieressä oli toinen todella kaunis veistos, mikä oli tehty betonista. Tämän veistoksen on tehnyt Riemer Kingma ja sen nimi on ´THE POWER OF DECISION´.
 
Riemer Kingma ´THE POWER OF DECISION´ 2020

Viimeisenä otin kuvan Aila Salmivaaran teoksista, mitkä oli tehty korkeapolttoisesta savesta ja sen jälkeen lasitettu. Taideteoksen nimi on ´SIMPUKAT´.

Aila Salmivaara ´SIMPUKAT´ 2020

Taideteoksia oli kuvaamieni lisäksi paljon lisää. Näyttelyssä oli todella paljon erilaisia taideteoksia. Suosittelen käymään ja katsomaan näyttelyn kaikille keitä taidekiinnostaa. Myös itsessään Taidemuseo Veturitalli on sellainen paikka mikä kannattaa käydä katsomassa, vaikka näyttelyt vaihtuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastyön & Työelämän näyttö

Asiakastyön ja Työelämän näyttö   Näyttöjä on yhteensä kahdeksan.  Asiakastyön näyttö (esim. graafinen suunnittelu & valokuvaus) Näytöss...