perjantai 28. elokuuta 2020

Alauttamispäivä & Esillepano harjoitus

Alauttamispäivä

Vietimme eilen Visu luokkamme kanssa Alauttamispäivää, jossa kävimme Taidemuseo Veturitallissa ja harjoittelimme visualista esillepanoa erilaisilla ruuilla. Museosta kirjoitinkin edellisessä postauksessani.
 

Esillepano harjoitus

Iltapäivällä harjoittelimme esillepanoa ensimmäistä kertaa. Meidät jaettiin viiteen eri tiimiin. Saimme tehtäväksemme ostaa 15eurolla Lidlistä ruokatarvikkeita, millä toteuttaisimme tämän esillepanon tiiminä. Päätimme yhdessä teeman, mikä meillä oli ensin pinkki, mutta matkalla muuttui vadelma teemaksi. Keräsimme Lidlistä kaikkea suklaasta vadelmiin ja siitä kekseihin. Saimme aikaa noin 30min ja tässä ajassa meidän piti laittaa pöytä visulisesti kauniiksi, laittaa ruoat houkutteleviksi ja keksiä sopivaa musiikkia soimaan taustalle. Aika meinasi loppua, mutta saimme kun saimmekin kaiken juuri valmiiksi!
Tässä on lopputulos: 
 
Ensimmäinen esillepano harjoitus. 

 
Vadelmametsä -teema.

Kattauksen taustalla soi kappale, mistä kuului metsän ääni ja linnun laulua. Vadelmametsä piknik oli siis valmis! 
Tämän jälkeen kun kaikki tiimit olivat saaneet valmiiksi oman esillepanon, kiersimme kaikkien pöydät ja tiimit saivat kertoa teemastaan ja valmiista lopputuloksesta muille. Sen jälkeen oli pieni kilpailu, kenellä tiimillä oli paras esillepano. Äänestimme kaikki omaa lempparia. Meidän tiimin esillepano sai eniten ääniä, eli voitimme! Opettajat olivat keksineet pienet palkinnot voittajille: 

Tiimin palkinnot.

Tämän jälkeen oli tietenkin aika tuhota tuotokset, eli syödä herkut pois! Päivä oli todella mukava ja kaikki lähenivät luokassa. Ja saimme mahat täyteen hyviä herkkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastyön & Työelämän näyttö

Asiakastyön ja Työelämän näyttö   Näyttöjä on yhteensä kahdeksan.  Asiakastyön näyttö (esim. graafinen suunnittelu & valokuvaus) Näytöss...