torstai 3. syyskuuta 2020

5 Kiinnostavaa Blogia

5 Minua kiinnostavaa blogia

Keräsin tähän bostaukseen 5 minua kiinnostavaa blogia, joita olen seurannut jo vuosia ja ne ovat mielestäni kaikki ihanan erilaisia toisistaan. Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan! Kaikissa kuvissa on myös suorat linkit blogeihin, jotta löydät niihin helposti.

Annika Ollila

Annika on 25-vuotias nuori nainen Helsingin suunnalta. Hän kirjoittelee blogissaan omasta arjestaan, jossa ovat mukana hänen poikaystävänsä ja pieni Luka koira. 
Hänen kirjoitustaan on helppo lukea ja se upottaa mukaansa. Olen aina pitänyt hänen taidostaan kertoa avoimesti elämästään, niin hyvistä kuin huonoista asioista. 
Blogin ulkoasu on selkeä ja simppeli. Blogin nimi on kruununa päällä, missä on hänen nimensä suurilla kirjaimilla. Sen alta aukeaa kuvakollaasi ja tämän hetkiset kuvat ovat kuluneen kesän ajalta. Kaikissa blogiteksteissään hän käyttää paljon myös kuvia, että lukija pääsee syventymään itse kirjoitukseen.
 
Annika Ollila ja hänen koiransa Luka

Johanna Turpeinen

Johanna kirjoittaa blogissaan muodista, kauneudesta, arjesta ja välillä jakaa hyviä reseptejään. Hänen bloginsa on hyvin valokuva painotteinen ja kuviin on panostettu aina paljon. Johannan positiivisuus ja iloinen elämän asenne oikein huokuu hänen kirjoituksissaan ja kuvissaan. 
Blogin ulkoasu on hyvin samanlainen kun Annikalla. Se on simppeli ja yksinkertainen. Ensimmäisenä silmiin osuu kaunokirjoituksella kirjoitettuna Johanna Turpeinen, mikä on itse blogin nimi. Tämän jälkeen aukeaa blogikirjoitukset ja suuret kuvat kirjoituksiin ja aiheisiin yhdistettynä.

Johanna Turpeinen

Vilma P. - Vilma Peltonen

Vilma kirjoittaa blogissaan rakkaudestaan joogaan, matkusteluun & terveellisiin elämäntapoihin. Hän asuu tällä hetkellä Italiassa miehensä kanssa. Hänen blogissaan voi uppoutua uusiin kulttuureihin ympärimaailmaa, mutta myös samalla hänen normaaliin arkeensa. Vilman blogi on kevyttä ja piristävää luettavaa ja samalla voi ihailla kauniita kuvia ja niiden esteettisyyttä. 
Hänen bloginsa ulkoasu on hempeän vaaleansininen, jonka ylhäällä komeilee hänen nimensä blogin nimenä. Kuviin on myös panostettu paljon ja niiden laatuun, niitä on ihana ihailla. 

Vilma P. - Vilma Peltonen

Mariannan - Marianna Mäkelä

Marianna on 29-vuotias nainen Helsingistä. Hän kirjoittaa blogissaan arjestaan, sisustamisesta, muodista ja elämän tärkeistä asioista. Valokuvauksesta hän on kertonut nauttivansa paljon ja sen huomaa kyllä kuvista. Kuvat ovat aina visualisesti kauniita ja ne on iloa silmälle. 
Ulkoasultaan blogi on klassinen, puhdas ja selkeä. Blogin nimenä toimii Mariannan - by Marianna Mäkelä. Nimen alta löytyy myös vähän esittely kuvia, jotka hän on valinnut kuvaamaan itseään ja blogiaan.

Mariannan - Marianna Mäkelä

Mungolife - Anna Pastak

Annan blogi eroaakin muista blogeista, kun hän kirjoittaa lapsiarjestaan. Hän on kahden pienen pojan äiti, 32-vuotias ja he asuvat Tampereella päin. Anna kirjoittaa arjestaan kahden lapsen, miehensä ja koiransa kanssa. Hänellä on paljon myös kannanottoja ja mielipide kirjoituksia, mikä on ihailtavaa, koska monetkaan eivät uskalla tuoda ääntään kuulluksi ja kertoa mielipidettään ajankohtaisista asioista.
Blogissa on paljon tunnelmallisia kuvia, täynnä lasten hymyjä ja temmellystä. Välillä Anna myös valokuvaa omia asujaan ja heidän reissujaan.
Ulkoasussa blogi eroaa myös muista blogeista, koska Anna on yhdistänyt kuvan itsestään ja blogin nimen banneriinsa.

Mungolife - Anna Pastak

Linkit ja lähteet blogeihin!

Annikan blogi:
 
 
Johannan blogi:
 

Vilman blogi:


Mariannan blogi:


Annan blogi:



Toivottavasti löysit itsellesi tästä kiinnostavia blogeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastyön & Työelämän näyttö

Asiakastyön ja Työelämän näyttö   Näyttöjä on yhteensä kahdeksan.  Asiakastyön näyttö (esim. graafinen suunnittelu & valokuvaus) Näytöss...